Rozali.com » Дневници » panicersclub » Здраве » Хипогликемия

Коментари за: Хипогликемия

« Към дневника · Добави коментар

«Най-нови « » Най-стари»

QgpsbMKoq5hОт QgpsbMKoq5h (Гост)


Публикувано на 12.11.2015 16:37:08
Отговори на QgpsbMKoq5h | Добави коментар
Hey, kilelr job on that one you guys!
GhostОт Ghost (Гост)


Публикувано на 29.07.2011 18:17:32
Отговори на Ghost | Добави коментар
Мъжът ми страда от хипогликемия и е доста трудно с неговата диета, когато сме заедно мога горе долу да го контролирам, но като е навън обича да пийва кола и да хапва шоколад. Лошото при него е, че като му падне кръвната захар и все едно му пада пердето, става раздразнителен и избухлив, и целият свят му става черен. Като хапне нещо се оправя, но епизодите неминуемо се повтарят. Може ли някой да препоръча режим на хранене, който да намалява симптомите на хипогликемия? Аз бях чела някъде че е хубаво да се яде риба, пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци, черен шоколад, нетлъсто месо, бобови храни и да се намали до минимум рафинираната захар. Всякакви съвети са добри дошли.

«Най-нови « » Най-стари»

Коментари за: - Резултати 1 - 2 от 2

Добави коментар

Внимание: Задължително е писането на кирилица. Текстовете написани на латиница ще бъдат изтривани или конвертирани машинно, при което са възможни грешки.

 Избор на клавиатура. Повече за кирилизатора.

Да

Полетата отбелязани със звездичка (*) са задължителни. Rozali.com си запазва правото да изтрива и/или редактира коментари с цел яснота и коригиране на печатни грешки. Rozali.com си запазва правото да използва публикуваните материали за свои цели. С натискане на бутона "Изпрати" вие се съгласявате с горните условия.

Новини


РЕКЛАМА

Автори в Дневник Rozali

Хороскоп за деня


Реклама

Топ оферти

Здраве

Той и тя