Rozali.com » Дневници » desito0 » Жената » za eskapel

Коментари за: za eskapel

« Към дневника · Добави коментар

«Най-нови « 1 2 » Най-стари»

Георгиева От Георгиева (Гост)


Публикувано на 06.08.2017 16:19:38
Отговори на Георгиева | Добави коментар
Здравейте. Днес ми е 6 ден цикал.Имам си сериозен приятел с който винаги сме внимавали и използвали предпазви средства по време на цикъл. Днес обаче... нещо се обърка.Семенната течност попадна в мен. След 1 час взех ескапеле(за първа път). Много ме е страх. Ще помогне ли? Не съм готова за това да имам дете. Какво да очаквам?Надявам се някой да ми отговори.Благодаря предварително!
OksanajuilsОт Oksanajuils (Гост)


Публикувано на 12.02.2017 21:42:29
Отговори на Oksanajuils | Добави коментар
dna moczanowa przyczyny dieta przy dnie http://seeknet.pl/ dna moczanowa podagra ziola w dnie moczanowej
StevenEldewОт StevenEldew (Гост)


Публикувано на 16.01.2017 11:00:45
Отговори на StevenEldew | Добави коментар
moczanowa dna moczanowa a alkohol http://seeknet.pl/ przyczyny dny moczanowej dieta przy dnie moczanowej
EldaОт Elda (Гост)


Публикувано на 08.04.2014 22:05:32
Отговори на Elda | Добави коментар
3 дни след като ми приключи цикъла правих секс без презерватив с приятеля ми и и той свърши в мен.След 5,6 часа пих ескапел а след 7 дни започна кръвотечението..Възможно ли е това кръвотечение да е един от симптомите на бременноста или е странична реакция от хапчето
Helpless29От Helpless29 (Гост)


Публикувано на 12.01.2012 15:35:15
Отговори на Helpless29 | Добави коментар
и аз станах жертва от невнимание на изхлузен презерватив, обаче пих Ескапеле след около час от половият акт ,нямаше никакви отрицателни ефекти каквито пишеше в листовката само леки болки в кръстта без кървене..страх ме е ..вазможно ли е да не е подействало хапчето..и колко дена трябва да минат след половия акт за да си направя тест за бременност..Моля посаветете ме нещо..
стоянаОт стояна (Гост)


Публикувано на 17.12.2011 14:56:18
Отговори на стояна | Добави коментар
Здравейте и от мен,
и аз като повечето от вас използвах Ескапеле. След 6 дни започна едно кървене...та вече 13-ти ден! Нормално ли е това или много здраво съм закъсала?
NespokoinaОт Nespokoina (Гост)


Публикувано на 15.03.2011 17:17:44
Отговори на Nespokoina | Добави коментар
Здравейте и от мен! Миналият месец цикълът ми дойде на 5.02, продължи около 5 дни и на 15.02 след скъсан презерватив се наложи да пия Ескапел. около седмица след това ми се появи течение, подобно на цикъл и беше около 3-4 дни. Очаквах цикълът да ми дойде на 5.03, но вече седмица го няма. Направих си около 6 теста, всички са отрицателни. Кога трябва да ми дойде според вас-на датата на Ескапела ли-т.е. около 20-ти? Моля ви за отговор, защото съм много угрижена.
Vv__От Vv__ (Гост)


Публикувано на 07.09.2010 19:29:01
Отговори на Vv__ | Добави коментар
наложи ми се да приема ескапел въпросът е там че 2 часа слиед приема му прокървях когато се случи инцидента е бях в овулация а именно 2 дена приде менструация каквоо значи това кървене нормално ли е толкова скоро
ИренаОт Ирена (Гост)


Публикувано на 23.01.2010 15:19:17
Отговори на Ирена | Добави коментар
Здравейте моля ви за помощ! Миналият месец, след инцидент със скъсан празарватив приех "Ескапеле" цикалът ми дойде на точната дата но проблема е в това, че този месец вече една седмица ми закъснява и въпросът ми е - възможно ли е това да е от хапчето и системата на месечния ми цикал да се е разрушила! Забравих да спомена че след "Ескапеле" сме се пазели с празарвативи.
MegynОт Megyn (Гост)


Публикувано на 06.01.2010 18:08:21
Отговори на Megyn | Добави коментар
здравейте..на 01.01 имах полов контакт..момчето с което бях каза че не е свършил в мене,но тъй като не използвахме никакви предпазни мерки бях притеснена и реших да се застраховам като взема ескапел...пих го на другия ден,може би бяха минали около 24 часа...сега вече са минали 4 дни,не съм имала оплаквания но се притеснявам че не ми се появява кървене...защото взимам за 2 път ескапел..и първия път когато го взех ми беше много зле...но след няколко дни ми дойде нещо като цъкъл,възможно ли е оргазнизмът ми да не реагира по един и същ начин,към едно и също хапче...моля отговорете ми за да се успокоя!!!

«Най-нови « 1 2 » Най-стари»

Коментари за: - Резултати 1 - 10 от 16

Добави коментар

Внимание: Задължително е писането на кирилица. Текстовете написани на латиница ще бъдат изтривани или конвертирани машинно, при което са възможни грешки.

 Избор на клавиатура. Повече за кирилизатора.

Да

Полетата отбелязани със звездичка (*) са задължителни. Rozali.com си запазва правото да изтрива и/или редактира коментари с цел яснота и коригиране на печатни грешки. Rozali.com си запазва правото да използва публикуваните материали за свои цели. С натискане на бутона "Изпрати" вие се съгласявате с горните условия.

Новини


РЕКЛАМА

Автори в Дневник Rozali

Хороскоп за деня


Реклама

Топ оферти

Здраве

Той и тя